Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Számold ki a szerelmedet!

2009.02.21
Számold ki a szerelmedet!A párkapcsolati szám kiszámításához a születésed idejére van szükség.
Számolj az alábbi példa szerint.

Ha a születési időd:

1980. május 1.
Add össze a számokat egyenként:
1+9+8+0+5+1 = 24
2+4 = 6
Vagyis a párkapcsolati számod 6.

Ha a számod 1.
AZ URALKODÓ

Ha a nagyvonalúságodba némi flegmaság keveredik, sokan fognak bomlani utánad. De neked csak egy kell, az Igazi.
Az a személy, aki jó nevelést kapott, pontosan tudja, hogy mi az illem, ám gyakran küzd kisebbrendűségi komplexumokkal. Dicséretekkel levehetd őt a lábáról, feloldhatod problémáját.

Megtarthatod őt:
Soha ne szerezz semmit a megkérdezése nélkül, és beszélj neki arról, hogy milyen vonzónak tartod őt. Ne ellenőrizd, a családjára se tegyél megjegyzéseket.
A kapcsolatot a legrégebbi trükkökkel frissítheted fel, mint amilyen az illatos masszázs, a közös fürdőzés. Ne köss mindent az orrára, lengje körül viszonyotokat a titokzatosság, amitől kedvesed úgy érzi, újra és újra el kell téged varázsolni, és a tenyerén hordoz majd.


Ha a számod 2.
AZ ÉRZÉKENY

Védelmező, biztonságérzést fokozó kisugárzásod hatással lesz mindenkire, különösen rá, aki egy kicsit bátortalan, félénk. De mélyen érez, őszintén szeret, és hűséges. A visszafogottsága, a komolysága rejtélyessé teszi őt.
Legyen a taktikád a szemkontaktus, gyengéd, de mégis átható pillantás, ami bátorítja őt, és kezdeményezni fog.

Megtarthatod őt:
Fontos, hogy társagába járjatok, mert a partnered szeret reprezentálni veled. De még ennél is fontosabb, hogy a kedvesed érezze, élvezze a teljes figyelmedet. A legegyszerűbb módja ennek – amit napról napra gyakorolhatsz -, hogy amikor kedvesed megérkezik, bármennyire elfoglalt vagy, vess rá egy mosolygós pillantást.


Ha a számod 3.
A KÉNYELMES

Nem kíváncsi a turbószeretőkre, vagy azokra, akik csak kapni szeretnek, adni nem. Tele van lelkesedéssel, elragadtatással, ezzel vonz téged, és szeretné megmutatni neked az egész világot. A kapcsolatot izgalmassá teszi, hogy egyformán erősek vagytok, és felvillanyozó csatákat vívhattok.

Megtarthatod őt:
A kapcsolatban az idők folyamán nem annyira a szex, mint inkább a szellem lesz fontosabb. A partnered akkor lesz a legboldogabb, ha meg tudja osztani veled a gondolatait.
Kedvesedet nem érdeklik a bonyolult sextechnikák, inkább az egyszerűségében találja a legnagyobb örömöt.


Ha a számod 4.
AZ EREDETI

Változtatni kell a stílusodon, és a megközelíthetetlenség helyett melegséget sugározni. Ha rátaláltál az Igazira, a hallgatás a legjobb taktika, amivel magadba tudod őt bolondítani: csodálattal teli nézés, lassú oldalra döntött fej, összehúzott szem, lassú levegővétel és mély pillantás választottad szemébe.

Megtarthatod őt:
Kellő szabadságot adsz neki, és ugyanazt kapod cserébe. Így aztán egyikőtök sem akar mást, mint a másikkal leélni az életet. A kedvesednek nagyon fontos a szerelmetek, és ha te hajlandó vagy a hálószobában időnként különböző szerepeket eljátszani, biztos lehetsz abban, hogy házon kívül még flört sem jut eszébe.


Ha a számod 5.
AZ OKOS

Nyugodt, türelmes és mégis dinamikus személyiséged jó hatással van azokra, akik belefáradtak a hétköznapi harcaiba. Az a személy, aki az igazi, aki intimebb dolgoknak tartja az erotikus kalandnál, ha két ember egymást átölelve alszik együtt az első éjszakán. És aki meg van győződve arról, hogy a szerelem az első közös reggelinél kezdődik
Megtarthatod őt:
Álompartnered kedvenc témája a történelem, és ha ebben társ leszel, akkor tökéletesnek érzi kapcsolatotokat. A másik a sport: ha együtt jártok testedzésre, két legyet üthetsz egy csapásra. Fitt leszel, a szerelmed pedig egyre jobban ragaszkodik hozzád.
Kedvesed imádja a kalandokat, szeret utazni, felfedezni ismeretlen vidékeket, vagy állandóan tanul, amiben szintén társak lehettek.


Ha a számod 6.
A GYENGÉD

Az első lépést ne te tedd meg. Ha nagyon tetszik, és mafláskodik, akkor küldj neki testbeszéd útján jelet. Például a hajtincs babrálását szinte mindenki, ismeri: régóta vártam rád, örülök, hogy megtaláltalak. Öltözködésed legyen rafinált, ne mutass meg mindent, mert így keltheted fel az érdeklődését.
Megtarthatod őt:
Az érzékiség, a gyengédség a legjobb módszerek ahhoz, hogy mindketten jól érezzétek magatokat, és ne vágyakozzatok más karjaiba. Ha a partnert megszerezted, és közös életet kezdtek, fontos, hogy ne beszélj állandóan a pénzről. Ne korlátozd őt vásárlásban, és hagyd álmodozni. Viszont a családi kasszát te kezeld, különben az idő múlásával egyre feszültebb lesz viszonyotok.


Ha a számod 7.
A ROMANTIKUS

Megtalálhatod az Igazit, ha nem a külsőségekre helyezed a hangsúlyt. Ne az öltözködésedre figyelj, hanem a belső kisugárzásra, mert bár lehet, hogy a kinyúlt pólójában érzi jól magét, és nem a legdrágább arcvizet használja, de örökké szeretni fog, és ezt meg kell becsülni.
Megtarthatod őt:
Imád otthon lenni, szívesen kényeztet téged is, és még akár ágyba is viszi a reggelit. Ha te akarsz a kedvében járni, dicsérd őt, amiért hálás lesz. A gyengéd érintések elvarázsolják. Ha nincs kedved vele a szexhez, akkor a –fáj a fejem – kifogást töröld, mert ezzel vérig sértheted, és más karjába űzheted. Inkább találj valami szokatlan érvet.


Ha a számod 8.
A HATÁROZOTT

A legerősebb fegyvered a szexepiled, hát bátran vesd be. Tanulj meg érdeklődő arckifejezést vágni, sokat mosolyogni. És légy természetes, ekkor közeledik feléd az a személy, aki tartózkodóan, kicsit ridegen viselkedett, és akiről azt hitted, őt lehetetlen becserkészni.
Megtarthatod őt:
Győzd le gátlásaidat, és beszélj szex közben. Ha így teszel, biztos lehetsz benne, hogy senki nem tudja majd őt lecsapni a kezedről. Nem baj, ha a mobilszámlád nőni fog, küldj neki szerelmes, erotikusan túlfűtött sms-eket.


Ha a számod 9.
A SZENVEDÉLYES

Légy nyílt és rámenős. Kezdeményezz, és ha elutasít, akkor se add fel. A te igazi partnered ugyanis romantikus, kissé félénk, azt várja, hogy meghódítsd. Élvezi, ha szorosan átöleled, és szerelmes szavakat suttogsz a fülébe.
Megtarthatod őt:
Ha meghódítottad őt, tartsd továbbra is kézben a vezetést. A szexben is neked kell kezdeményezni, mert partnered idővel ellustul, és a kapcsolat szürkévé válik, ami előbb-utóbb a titokzatos harmadik felé fordít mindkettőtöket. A durcás magatartástól kíméld meg a partneredet, mert nála ezzel nem érsz célba.