Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mit gondol egy csaj és egy pasi ugyan arról!?

2009.03.06

 A legújabb kutatások eredményei a szerelem témában sok érdekességet tartalmaznak. 

Mennyire fontos a szerelem?

A férfiak 69 %-a gondolja úgy, hogy a szerelem az élet értelme. A nőknek csak mintegy 63%- a vélekedik így, náluk ugyanis 73%-kal a barátságok játsszák a fontosabb szerepet, míg ugyanaz a célcsoport a férfiaknál csupán 66%. Vagyis a legboldogabb az a nő, aki a párjában szerelmét és barátját is megtalálja egyben.

Mi jön a veszekedés után?

A nők 56%-nál szeretetmegvonás következik általában, mintegy bosszúként a párjuk felé, a férfiaknak csupán 27%-a él ilyesfajta eszközökkel. A legszebb mégiscsak a kibékülés, nem igaz?

Mit jelent az együttlét?

A férfiak közel 40%-a gondolja úgy, hogy a szex a legfontosabb, míg a nőknél csak 22% ért egyet ezzel a vélekedéssel. A nők 45%-a inkább találkozik egy barátnőjével. És hogy akkor mit csinálnak? Hát a párjukról és a szexről beszélgetnek.

Mennyire félénk?

A szingliférfiak 38%- a gondolja úgy, hogy inkább egyedül marad, mert túl szégyenlős megszólítani egy hölgyet. A nőknek csak a 16%-a félszeg ennyire, ők inkább kezdeményeznek és gyorsan megfognak maguknak egy félénk fiút. Vagyis a számok szerint minden rendben van a partnerkeresésben.

Ki szomorkodik tovább?

A nők majdnem 50%-a fél évet is szomorkodik a kedvese után, a férfiaknak csak 35%-a bírja ilyen sokáig. 

Ki hallgat többet?

A férfiak 14%-a hajlamos rá, hogy befelé forduljon és eméssze magát, míg ellenkező esetben a nők 91%- a vallja be, ha már elmúlt benne a szerelem